Over ons

Hans

Mijn naam is Hans Koekkoek, sinds 4 oktober 2000 eigenaar van cafetaria Oud Waubach. Mijn zaak is mijn passie en verder doe ik graag, fitness, wandelen en uitgaan.

Miriam

Miriam is in januari 2009 ons team komen versterken. Na ruim 10 jaar zelf een friture te hebben gerund, kent zij het klappen van de zweep. Miriam heeft één zoon en woont in Nieuwenhagen.

Quirien

Quirien maakt reeds vanaf de eerste dag deel uit van ons team. Inmiddels is Quirien moeder van 2 kinderen.

Vera

Vera heeft recentelijk eindexamen gedaan en is nu met een vervolgopleiding gestart. Ze is overal inzetbaar en deinst nergens voor terug. Vera woont in het Lauradorp samen met haar ouders en oudere zus

Jelle

Jelle heeft met 16 jaar zijn middelbare school afgemaakt en is op het CIOS een vervolgopleiding begonnen.

Hij voetbalt bij UOW’02 en is daar verdediger.

Janey

Janey woont nog thuis bij haar ouders en zusje. Ze heeft het diploma onderwijs-assistent behaald. Haar grootste hobby is Jong Nederland Waubach, waar zij als begeleider actief is.

Runa

Runa is met haar 17 jaar (augustus 2000) de jongste van ons team. Ze heeft nog een oudere broer en zit nog op school. Runa is belast met voorbereidende werkzaamheden en ondersteunt het team in voorkomende werkzaamheden.

Na de renovatie

Oud Waubach SONY DSC

Produkten uit eigen keuken

Een indruk hoe onze bamiballen tot stand komen:

Drie keer per week draaien wij bamiballen en per keer maken we dan ongeveer 36 bamiballen. Dat komt dus neer op zo’n 100 tot 110 ballen per week.
De dag voor ze gedraaid kunnen worden, wordt de bami in de combisteamer gekookt en samen met de bamimix en andere ingrediënten onder elkaar gemengd en geroerd. Na een nachtje in de koelcel te hebben gestaan, kunnen de bamiballen gedraaid worden. Uiteraard in een schone werkomgeving, met schone en gedesinfecteerde handen en met handschoenen.

 

friet

 

Vers gegrilde Halve Hanen:

Onze hanen worden vers, op de markt bij de Fa. Moors uit Landgraaf, gehaald.
In onze keuken worden ze in twee stukken geknipt, en met onze zelfgemaakte kipmarinade ingesmeerd. Daarna gaan ze in de oven op 150 en 200 graden. Proef zelf het resultaat.

 

Lekkere zelfgemaakte gehaktballen:

In onze combisteamer braden we ook onze veelgevraagde gehaktballen uit eigen keuken.
Zo’n vijftien stuks per keer. Hiervoor gebruiken wij half om half gekruid gehakt, paneermeel, eieren, gesnipperde uien zout, peper en paprika.