Over ons

Hans

Mijn naam is Hans Koekkoek, sinds 4 oktober 2000 eigenaar van cafetaria Oud Waubach. Samen met mijn partner Mariëlle run ik de cafetaria met heel veel passie en plezier.

Miriam

Miriam is in januari 2009 ons team komen versterken en is leidinggevende. Na ruim 10 jaar zelf een friture te hebben gerund, kent zij het klappen van de zweep. Miriam heeft één zoon en woont met haar partner in Nieuwenhagen.

Runa

Runa is 20 jaar en is momenteel met een opleiding ICT medewerker bezig. Runa werkt veel mee in de voorbereiding en wordt tevens ingezet in de keuken of het frituren van snacks.

Dilana

Dilana is in 1994 geboren in en woont samen met haar vriend in Eygelshoven. Dilana versterkt met haar horeca-ervaring ons team vanaf april 2018.

Jelle

Jelle heeft met 16 jaar zijn middelbare school afgemaakt en is op het CIOS een vervolgopleiding begonnen. Hij voetbalt bij UOW’02 en is daar verdediger. Jelle is verantwoordelijk voor de keuken, maar ook inzetbaar bij het voorbakken en frituren van snacks.

Mick

 Mick is de benjamin van ons team. In de zomer van 2019 is Mick op 15 jarige leeftijd ons team komen versterken. Hij volgt op het Eijckhagen College een havo-opleiding tweetalig.