Over ons

Hans

Mijn naam is Hans Koekkoek, sinds 4 oktober 2000 eigenaar van cafetaria Oud Waubach. Mijn zaak is mijn passie en verder mag ik graag fitnessen, wandelen met de hondjes en uitgaan.

Quirien

Quirien maakt reeds vanaf de eerste dag deel uit van ons team, en is als allround medewerker ook leidinggevende. Quirien is moeder van 2 kinderen.

Miriam

Miriam is in januari 2009 ons team komen versterken en is leidinggevende. Na ruim 10 jaar zelf een friture te hebben gerund, kent zij het klappen van de zweep. Miriam heeft één zoon en woont met haar partner in Nieuwenhagen.

Runa

Runa is 18 jaar en woont uiteraard nog thuis. Ze is momenteel met een opleiding ICT medewerker bezig. Runa werkt veel mee in de voorbereiding en wordt tevens ingezet in de keuken of het frituren van snacks.

Dilana

Dilana is in 1994 geboren in en woont samen met haar vriend in Eygelshoven. Dilana versterkt met haar horeca-ervaring ons team vanaf april 2018.

Jelle

Jelle heeft met 16 jaar zijn middelbare school afgemaakt en is op het CIOS een vervolgopleiding begonnen. Hij voetbalt bij UOW’02 en is daar verdediger. Jelle is verantwoordelijk voor de keuken, maar ook inzetbaar bij het voorbakken en frituren van snacks.

Mick

 Mick is de benjamin van ons team. In de zomer van 2019 is Mick op 15 jarige leeftijd ons team komen versterken. Hij volgt op het Eijckhagen College een havo-opleiding tweetalig.

Na de Renovatie.

halve haan schotel

Produkten uit eigen keuken

Een indruk hoe onze bamiballen tot stand komen:

Drie keer per week draaien wij bamiballen en per keer maken we dan ongeveer 36 bamiballen. Dat komt dus neer op zo’n 100 tot 110 ballen per week.
De dag voor ze gedraaid kunnen worden, wordt de bami in de combisteamer gekookt en samen met de bamimix en andere ingrediënten onder elkaar gemengd en geroerd. Na een nachtje in de koelcel te hebben gestaan, kunnen de bamiballen gedraaid worden. Uiteraard in een schone werkomgeving, met schone en gedesinfecteerde handen en met handschoenen.

 

friet

 

Vers gegrilde Halve Hanen:

Onze hanen worden vers, op de markt bij de Fa. Moors uit Landgraaf, gehaald.
In onze keuken worden ze in twee stukken geknipt, en met onze zelfgemaakte kipmarinade ingesmeerd. Daarna gaan ze in de oven op 150 en 200 graden. Proef zelf het resultaat.

 

Lekkere zelfgemaakte gehaktballen:

In onze combisteamer braden we ook onze veelgevraagde gehaktballen uit eigen keuken.
Zo’n vijftien stuks per keer. Hiervoor gebruiken wij half om half gekruid gehakt, paneermeel, eieren, gesnipperde uien zout, peper en paprika.